Om oss

Hvem er vi?

Storhamar CrossFit skal være et sted for alle, uavhengig av fysisk form, kropp, kjønn og alder. Vi er et nyoppstartet treningssenter som er i utvikling, og vil ha deg med på vår reise. 
 
Vi skal tilby Hamar og omegn et allsidig og funksjonelt treningstilbud. Hos oss får du være med på både Workout of The Day (WOD), og du kan trene på egenhånd når vi har Open Gym. 

Hva er CrossFit?

CrossFit er et allsidig treningsprogram med høy intensitet som kan utføres av alle.
I CrossFit kombinerer vi varierte funksjonelle øvelser som utføres på tid, eller i et antall repetisjoner/runder. Vi gjør øvelser som er naturlige for kroppen, og bruker kroppens egenvekt. Derfor handler ikke treningen ikke om å bruke masse treningsutstyr og avanserte øvelser.

Treningen i CrossFit består i hovedsak av tre kategorier; styrke, utholdenhet og gymnastikk. De tre treningsmetodene kombineres for å få effektiv og variert trening. 

Øvelser vi finner innen CrossFit er klassiske øvelser som pull ups, squats, push-ups, olympiske løft, løping, roing og gymnastikk. Hvem som helst kan bli gode i crossfit, det handler bare om å være dedikert og å gjøre en innsats! 

 

Se videoen nedenfor om du ønsker å lære mer om CrossFit

Bildegalleri